AHLAT BELEDİYE BAŞKANI A.MÜMTAZ ÇOBAN'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, 24 Kasım nakliyat Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
    Mesajında, öğretmenlerin toplumu eğitmek gibi büyük bir yükü üstlendiklerini belirten Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, öğretmenliğin aile kadar önemli olduğunu ve öğretmenlerin kutsal bir görevi ifa ettiklerini söyledi. Başkanı A.Mümtaz Çoban, “ Öğretmenlik mesleği çok kutsal ve peygamberlerin mesleğidir. Öğretmenlerimizi çok önemsiyoruz ve Türkiye’deki artan eğitim standartlarında öğretmenlerin rolü çok büyüktür. Cumhuriyetin kuruluş yıllarında, savaştan yeni çıkmış bir ülkenin zor koşullarında yeni nesilleri yetiştirme görevini inançla, umutla, azimle ve fedakarca yerine getiren öğretmenlerin, bugün de bu kutsal görevi aynı inanç ve sevgiyle yerine getirdiğini unutmadık. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren, bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.”