İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz ihanet kalkışması girişimin ikinci yılı münasebetiyle, Bitlis il müftüsü ve beraberindeki ilçe müftüleri Ahlat Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bitlis İl Müftüsü M.Faysal Geylani ile birlikte ilçe müftüleri de Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban Bitlis il ve ilçe Müftülerini makamında ağırladı. Başkan Çoban ve müftüler 15 Temmuzda yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş telakkisin de bulundu. Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bu ihanetlerin bir daha ülkemizde yaşanmamasını ifade ederek; “Allah bu tür ihanet ve çetelerden ülkemizi korusun. Ayrıca, Yeni Türkiye’miz vatana ve millete hayırlı olsun” dedi.

Belediye ziyaretinin ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle il müftüsü M. Faysal Geylani başkanlığında ilçe müftüleri ile Ahlat Müftülüğünde yapılan toplantıya katıldı.