MAHALLE MUHTARLARDAN EVET DESTEĞİ

Muhtarlar: “Bu Mesele Ülkenin Bekası Meselesidir” diyerek referanduma evet diyerek taraflarını belirttiler.
    Ahlat Belediye Başkanımız A.Mümtaz Çoban’ı makamında ziyaret eden 3 mahalle muhtarları referandumu değerlendirerek “Bu Mesele Ülkenin Bekası Meselesidir yönümüz ülkemizin kalkınması ve geleceği yönündedir dediler.
    Selçuklu Mahalle Muhtarı Abdullah DEVECİ, Kulaksız Mahalle Muhtarı Yılmaz HAKVERDİOĞLU ve Tunus Mahalle Muhtarı İzzet GÜVENDİK Belediye Başkanımız A.Mümtaz ÇOBAN'ı Makamında Ziyaret ettiler. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum ile alakalı olarak muhtarlarımız kararlı bir tavır sergileyerek EVET oyu vereceklerini, referandumda EVET için çalışacaklarını ve Bu Mesele Ülkenin Bekası Meselesidir diye taraflarını belirttiler.