TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN MUSTAFA YÜKSEL, TÜGVA BİTLİS İL BAŞKANI CİHAT VEYSEL AKİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BERABER BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE ŞEHRİMİZE ZİYARETTE BULUNDU.

Tügva Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Yüksel, Tügva Bitlis İl Başkanı Cihat Veysel Aki ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Belediye Başkanımıza ve şehrimize ziyarette bulundu. Kaymakam beyin de eşlik ettiği heyet Selçuklu Mezarlığı, Emin Bayındır Köprüsü, Emin Bayındır Kümbeti ve Tarihi Kaleye ziyarette bulundu. Olumlu geçen görüşmeler sonunda Sayın Yüksel Ahlatı Tügvalı gençlerle buluşturacağını belirtirken Sayın Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın A.Mümtaz Çobana gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını iletti.